З чого готують соус з чорної квасолі?

ферментована чорна квасоля. З чого готують соус з чорної квасолі? У домашньому соусі з чорної квасолі міститься лише корисне, а в нашому рецепті соусу з чорної квасолі немає жодних неприємностей. Це особливості ферментовані чорні боби (які ви можете придбати у свого азіатського бакалійника), багато часнику, імбиру, соєвого соусу та китайського оцту.

Чорна квасоля повна рослинний білок, харчові волокна та антиоксиданти, але вони містять антинутрієнти, які можуть ускладнити їх перетравлення. Перед вживанням їх важливо або замочити, або відварити. Чорна квасоля (Phaseolus vulgaris L.) також відома як звичайна квасоля.

Легко готується квасолевий соус Моя сім’я вважає цей квасолевий соус найкращим через його смак, і мені подобається, як легко його приготувати. Консервована смажена квасоля є кремовою основою, змішувати не потрібно. Вершковий сир і сметана додають насичений смак і текстуру. Халапеньо, нарізане кубиками, і приправа тако додають смаку цьому соусу зі смаженої квасолі.

У той час як смажена квасоля зазвичай нагадує шматкову суміш пюре, ідеальну для намазування коржів або подачі разом із теплим рисом, квасолевий дип можна приготувати з цілих бобів зі свіжою привабливістю, схожою на класичне піко де галло, або пюре з кількома різними інгредієнтами до отримання однорідної консистенції.

Які хороші замінники соусу з чорних бобів? – Quora. Спробуй Соус хойсин замість цього, але він солодший, тому зменшіть кількість цукру чи меду в рецепті. Розбавте пасту місо соєвим соусом та/або оцтом, це може спрацювати. Можливо, також трохи кунжутної олії.